About

Over Educloud University

Het is altijd geweldig om studenten van hun eerste stappen binnen de IT wereld uit te zien groeien tot experts in het veld. Er zit potentie in iedere leergierige en enthousiaste student en het is ons doel dit uit een ieder te halen. Cloud computing biedt ons nu de kans om dit grootschalig aan te bieden.

Cloud computing en artificial intelligence zijn de technologieën van de toekomst. Het biedt eindeloze mogelijkheden voor het ontwikkelen van IT oplossingen. Alles waar we voorheen dure apparaten voor nodig hadden, kan nu met simpelweg een internetverbinding worden gedaan. Dit maakt het leren van IT-skills toegankelijker en opent nieuwe deuren voor iedereen die zijn IT-skills wil verbreden.

Educloud biedt cursisten de unieke mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met complexe technologieën in wereldwijde datacenters. Wij bieden een praktijkgerichte opleiding aan, zodat zij gewend zijn met geavanceerde systemen te werken, net als in het echte werkveld. Onze cursisten onderscheiden zich door de essentiële combinatie van technische, projectmanagement en DevOps vaardigheden die zij via Educloud leren.

Binnen de IT is niets onmogelijk. Als je het kan dromen, kan je het bouwen. Ons doel is om een wereldwijde community van enthousiaste full-stack IT developers te creëren. Naast de opleiding vormt Educloud hiervoor dé plek om kennis te delen en samen te bouwen aan de oplossingen van de toekomst!