Start op je Eigen Niveau

Elke Educloud cursus begint bij de basis en bouwt langzaam je kennis op. Wij leggen complexe concepten op een makkelijke en laagdrempelige manier uit. Of je nu een beginner bent of al enige jaren ervaring hebt, je kunt gemakkelijk je expertise uitbreiden.

Praktijk gebaseerd Leren

IT oplossingen vanaf de basis bouwen is de beste manier om vertrouwd te raken met het lesmateriaal. Elke les werken cursisten aan een nieuw project waarin theorie en praktijk samenkomen. Aan het eind van elke cursus komen alle projecten samen in één zelfgebouwde end-to-end oplossing.

Projectmanagement

Een goed begin is het halve werk. Aan het begin van elk project richten cursisten daarom projectmanagement tools in om op schema te blijven en om kwaliteit te garanderen. Naast de technische vaardigheden zijn ook deze vaardigheden essentieel om toekomstig IT-succes te verzekeren.

Geen hardware en software nodig

Het Educloud platform bevat alle benodigdheden voor de gehele opleiding. Naast het lesmateriaal hebben cursisten toegang tot wereldwijde datacenters, hoogstaande software en tools voor DevOps en CI/CD. Zo kunnen ze vanuit hun browser échte geavanceerde oplossingen bouwen.

Career Path

Our Courses

HBO

Behaal binnen 2 jaar je associate degree. Verder specialiseren? Behaal in de 2 jaar erna je bachelor degree.

MBO

Volg de 2-jarige MBO niveau 4 opleiding in IT Infra of IT Business.

Modules

Geen behoefte aan een volledige opleiding? Sluit aan bij de MBO of HBO module die bij jou past.

Certificaten

Behaal binnen enkele maanden internationaal erkende certificaten van Microsoft, Python, EXIN en UiPath.

HBO

Ducloud is an IT training platform, which consists of courses and an IT development environment. We always research new technologies and we are very excited about this era.

Leer Meer Over Onze
Full-Stack Onderwerpen

Leer Meer Over Onze
Full-Stack Functies