CCNA TRAINEE … WE GAAN WEER VAN START!

  • Marketing Consulting
  • June 9, 2022

Glasvezel verbindt ons met elkaar en vormt zo onze digitale en iedere dag bouwt onze opdrachtgever dit netwerk een stukje verder uit. Ongemerkt is het glasvezelnetwerk overal aanwezig; alle nieuwe gadgets zoals een slimme koelkast; data streamen met je mobiele zijn allemaal uitingen die er zijn dankzij dit netwerk. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen instromen als Young bij onze , je een project waarbij alle afdelingen leert kennen, na 10 maanden start jeafdeling je thuishoort!

“Situatie: Het Network en Security Operations Center houdt het netwerk en de dienstverlening van onze opdrachtgever in Nederland 24/7 in de gaten en coördineert”

Glasvezel verbindt ons met elkaar en vormt zo onze digitale en iedere dag bouwt onze opdrachtgever dit netwerk een stukje verder uit. Ongemerkt is het glasvezelnetwerk overal aanwezig; alle nieuwe gadgets zoals een slimme koelkast. Glasvezel verbindt ons met elkaar en vormt zo onze digitale en iedere dag bouwt onze opdrachtgever dit netwerk een stukje verder uit. Ongemerkt is het

Contact Us